Turuncu Günler

ISBN
9799753521796
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
93
Körfez Savaşı, kitle iletişim araçları kanalıyla bütün dünya tarafından izlenmesi olası bir savaştı. Ekranlar kanalıyla bir bakıma gözlerinizin önünde cereyan ediyor gibi görünse de, olup bitenlerin bu çok sınırlı ve hesaplı Yazının devamı...
8,00 TL
%
30
İndirimli
5,60 TL Kazancınız: 2,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 562506
 

Ürün Özellikleri

Körfez Savaşı, kitle iletişim araçları kanalıyla bütün dünya tarafından izlenmesi olası bir savaştı. Ekranlar kanalıyla bir bakıma gözlerinizin önünde cereyan ediyor gibi görünse de, olup bitenlerin bu çok sınırlı ve hesaplı kitaplı gösteriminde, kuşkulu bir nitelik kazanıyordu savaş.
1991'de bana turuncu renginde gibi görünen bir tülün gerisinden izlediğim savaş çığlıkları, eskisinden daha kararlı bir şekilde 2003'ü karşıladı. Ben bu sesleri tanıyorum, diyordum haber bültenlerine kulak verirken, bu hayata ve barışa meydan okuyan kaba saba sesleri, süpürgüç futursuzluğunu, yoksullukla ve borçlulukla açıklanan sesizlik ve itaatlerii tercüme analizleri, fırsat düşkünlüğünün araya sıkıştırdığı yarım yamalak senaryoları tanıyorum.
Dünya siyasetinin tamamen tek kutuplu sayılmadığı, islamiyetin şimdi olduğu şekil ve içerikte terörizm üzerinden konuşulmadığı o yıllarda, savaşı protesto eden insanların daha fazla sorgulama hakkına sahip ve dolayısıyla daha umut dolu oldukları söylenebilir.
Turuncu Günler'deki notların en azından bir kısmı Körfez Savaşı'yla ödenen bedellere rağmen değişmeyenleri biraz olsun hatırlatabilirse, ne mutlu bana...
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Deneme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,60   
5,60   
×
Kapat