Türlerle Türk Sineması %17 indirimli AGAH OZGUC

Türlerle Türk Sineması Dönemler - Modalar - Tiplemeler

ISBN
9789753042857
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
400
2000'in üzerinde yönetmen, oyuncu ve film adı... 200'ün üzerinde nadir set fotoğrafı ve afiş... Agâh özgüç'ün Türk sinema tarihinin belleğini barındıran, yılların emeğiyle, sabırla oluşturulmuş zengin arşivinden seçilen Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 451371
 

Ürün Özellikleri

2000'in üzerinde yönetmen, oyuncu ve film adı... 200'ün üzerinde nadir set fotoğrafı ve afiş... Agâh özgüç'ün Türk sinema tarihinin belleğini barındıran, yılların emeğiyle, sabırla oluşturulmuş zengin arşivinden seçilen görsellerle zenginleştirilen Türklerle Türk Sineması alanında bir ilk! Türk sinema tarihini “tür“ yaklaşımıyla süzen bu kitap, sinema tarihimizin unutulmuş bir çok ilginç yanını da tekrar gündeme getiriyor. Türk sinemasında Nâzım Hikmet'in yeri, polisiye, güldürü, cinsellik, kovboy filmleri, dinsel filmlerden mekân-dekor ilişkilerine kadar “Yeşilçam'la ilgili söylenebilecek hemen her konuyu bir başlık altında inceliyor.
Sinemaseverlerden, araştırmacılara ve sinema öğrencilerine kadar herkesin yararlanabileceği bir kapsamı olan kitap, temel bir başvuru niteliğinde... Sinema tarihimizle ilgili belgelerin toplanması ve kullanıma sunulmasında ciddi çalışmalar yapan Agâh özgüç en son İFSAK 2004 “Sinema ödülü“nü kazanmıştır.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sanat Sinema Sanatçıları ve Filmler Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat