Türklerin Küresel Güç Doktrini %17 indirimli Nurullah Aydın

Türklerin Küresel Güç Doktrini

ISBN
9786053920304
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
975
Sömürgeci zihniyet, insani değerleri göz ardı eden anlayış, teknolojik atılımlara karşın insanlığa mutluluk getirmemiştir. İnsanoğlu demokrasiyle tanışalı insanca ve hakça bir olaya imza atamamıştır. Tarihin en iğrenç Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 427520
 

Ürün Özellikleri

Sömürgeci zihniyet, insani değerleri göz ardı eden anlayış, teknolojik atılımlara karşın insanlığa mutluluk getirmemiştir. İnsanoğlu demokrasiyle tanışalı insanca ve hakça bir olaya imza atamamıştır.
Tarihin en iğrenç soykırımları, atom bombaları, sömürge imparatorlukları, yakıp yıkmalar, vahşet, demokratik devletlerin insanlığa armağanıdır. Bu kitapta, yönsüzlüğün çaresizliğini yaşayan insanlara bilinçli bir “yol haritası“ karşılaştırmalı olarak gösterilerek. “Türklerin Küresel Doktrini“ ortaya konulmuştur. Aklın ve bilimin aydınlatıcı yol vericiliğinde insan, gerçeklerle gerçek diye kendine sunulanlar arasındaki çelişkiyi kapsamlı bir şekilde görebilecektir. Bu vesileyle, Türk Milleti'ni ve Türk Devleti'ni geçmişte olduğu gibi bugün de içten ve dıştan esarete sürüklemek isteyenlerin niyetleri ortaya konulurken, millî duygularla millî heyecanı en yüksek düzeyde tutmanın herkesin görevi olduğu hatırlatılacaktır.Türk, kim olduğunu, ne yapması gerektiğini, nereye gideceğini bilmeli, anlamalı ve uygulamalıdır.
Türk'ün ayağa kalkma, silkinme, kendine gelme zamanı gelmiştir. Tarihî rolünü üstlenebileceği irade ve yol haritası önündedir. duyarlı insanlarındır.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Ulus

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat