Türkiye Türkçesinde +(A) Durum Biçimbirimi

Türkiye Türkçesinde +(A) Durum Biçimbirimi

ISBN
9789944165518
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
140
Sosyal bilimlerin doğası gereği yöntemlerin zamanla eskidiği, kavramların karıştırıldığı ve terimlerin yetersiz kaldığı bilinen bir gerçektir. Üretilen bilginin hızla yayıldığı ve o hızla eskitildiği bir dünyada, üzerinde Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 604882
 

Ürün Özellikleri

Sosyal bilimlerin doğası gereği yöntemlerin zamanla eskidiği, kavramların karıştırıldığı ve terimlerin yetersiz kaldığı bilinen bir gerçektir. Üretilen bilginin hızla yayıldığı ve o hızla eskitildiği bir dünyada, üzerinde çalıştığımız konuları bu gerçeklerden yola çıkarak yeniden ve olabildiğince derinlemesine araştırmamız gerekiyor. Bunu yapamadığımız durumlarda sahip olduğumuz bilgi eskiyor ve kalıplaşıyor. Bu da bilimsel gelişmelerin önündeki en büyük engeli oluşturuyor. Söz konusu nedenle Türkiye Türkçesinin hemen her konusu yeniden en yeni yöntemlerle ele alınmalı ve yeni kavramlar üretilmelidir.
Bu çalışma, yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda +{A} durum biçimbirimi üzerine yapılmış monografik bir denemedir. Türkiye Türkçesinin çeşitli biçimbirimleri üzerine yapılmış olan müstakil çalışmaların çoğu makale boyutundadır. Kitap boyutundaki çalışmalar maalesef yok denecek kadar azdır.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Edebiyat

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat