Türkiye Sanat Yıllığı 2005 Zeynep Rona

Türkiye Sanat Yıllığı 2005

ISBN
9789759358853
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
458
Yıl boyunca gerçekleştirilen tüm sanatsal etkinliklerin yer aldığı Türkiye Sanat Yıllığı, 6 yılı geride bıraktı. Bir başvuru kaynağı olarak tasarlanan kitap, Türkiye sanat ortamında açılan sergilerin, düzenlenen konferans, panel Yazının devamı...
44,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 616114
 

Ürün Özellikleri

Yıl boyunca gerçekleştirilen tüm sanatsal etkinliklerin yer aldığı Türkiye Sanat Yıllığı, 6 yılı geride bıraktı. Bir başvuru kaynağı olarak tasarlanan kitap, Türkiye sanat ortamında açılan sergilerin, düzenlenen konferans, panel ve söyleşilerin yanı sıra, sanatçılarımızın yurtdışındaki sergilerini de, kalıcı bir sanat belleği olarak geleceğe aktarıyor.

Sanat_Bilgi_Belge tarafından Zeynep Rona'nın yönetiminde hazırlanan Türkiye Sanat Yıllığı 2005; yıl boyunca gerçekleştirilen tüm sanatsal etkinlikler hakkında somut verileri kapsıyor. Bununla birlikte, basına yansıyan güncel olaylar, "kent ve sanat" konusu, yeni açılan "özel müzeler" ve 2005'te çok tartışılan küratörlük kavramı da okurlarla paylaşılıyor.

ülkemizde geçtiğimiz yılın tüm sanat olaylarını derleyen Türkiye Sanat Yıllığı 2005, İstanbul Bilgi üniversitesi desteğiyle okuyucuyla buluşuyor.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları Grafik ve Tasarım

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
44,00   
44,00   
×
Kapat