Türkiye Finansal Raporlama Standartları Uygulamalı Bağımsız Denetim

ISBN
9786055216597
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
312
Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle eskisine oranla daha geniş çevrede kendini hissettiren bağımsız denetim; bu çalışmada detaylı olarak ele alınmıştır. Kitap on altı bölümden oluşmaktadır. Bölüm sayısının fazla Yazının devamı...
17,50 TL
%
17
İndirimli
14,53 TL Kazancınız: 2,97TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 556417
 

Ürün Özellikleri

Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle eskisine oranla daha geniş çevrede kendini hissettiren bağımsız denetim; bu çalışmada detaylı olarak ele alınmıştır. Kitap on altı bölümden oluşmaktadır. Bölüm sayısının fazla olmasının nedeni ise, her bir bağımsız denetim faaliyetinin okuyucuya ve kullanıcıya kolaylık olması bakımından ayrı ayrı incelenmesinden kaynaklanmaktadır.
Kitabın son bölümü olan on altıncı bölümde denetim çalışmaları uygulamalı olarak verilmiştir. Uygulama Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na göre yapılmıştır. Bu bölümde bilanço ve gelir tablosu hesapları Türkiye Finansal Raporlama Standart'larına uygun olarak biçimlendirilmiş daha sonra standartların istediği şekilde uygulamaları yapılmıştır. Bu uygulama yapılırken teoriden mümkün olduğu kadar kaçınılmış, okuyucuya bol örnekli ve anlaşılır şekilde verilmesine azami ihtimam gösterilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

16x2,5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Ders Kitapları Üniversite

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,53   
14,53   
×
Kapat