Türkiye Emek Piyasasının Yapısı ve İşsizlik %17 indirimli Kolektif

Türkiye Emek Piyasasının Yapısı ve İşsizlik

ISBN
9799757306701
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
239
Türkiye'de de işsizlik olgusunun son derece önemli bir ekonomik problem olduğu, var olan istihdamın yapısı ve özellikle de eksik istihdam oranları incelendiğinde bu sorunun resmi işsizlik oranlarının çok ötesine geçtiği görülmektedir. Yazının devamı...
25,00 TL
%
25
İndirimli
18,75 TL Kazancınız: 6,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 464247
 

Ürün Özellikleri

Türkiye'de de işsizlik olgusunun son derece önemli bir ekonomik problem olduğu, var olan istihdamın yapısı ve özellikle de eksik istihdam oranları incelendiğinde bu sorunun resmi işsizlik oranlarının çok ötesine geçtiği görülmektedir. Aslında Türkiye'de ekonominin iş yaratma kapasitesi çok önemli bir toplumsal sorun haline gelmiştir ve bu konu üzerinde ciddiyetle durmayı gerektirmektedir.
Bu çalışmamızda, Türkiye'de işsizlik ve eksik istihdam sorunu, son yıllarda iktisat kuramında ortaya çıkan emek piyasası ve işsizlik tartışmalarıyla ve gelişme ve gelişmekte olan ülkelerde yapılan ampirik çalışmalarla da ilişkilendirilerek derinlemesine irdelenmekte ve böylece işsizliğin kaynağı ve ekonomideki yapısal sorunları ile ilgisine ışık tutulmaya çalışılmaktadır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi Türkiye Ekonomisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,75   
18,75   
×
Kapat