Türkiye Ekonomisi Soruları Yüksel Bilgili

Türkiye Ekonomisi Soruları

ISBN
9786054122875
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
408
Kariyer meslek sınavlarına hazırlanırken merkezi sınav sistemine (KPSS) geçilmiş olması, mezuniyet sonrası kamu kurumlarında kaymakamlık, idari yargı hâkimliği, müfettişlik, denetmenlik, uzmanlık gibi kadrolarda çalışmak isteyenler Yazının devamı...
20,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 606339
 

Ürün Özellikleri

Kariyer meslek sınavlarına hazırlanırken merkezi sınav sistemine (KPSS) geçilmiş olması, mezuniyet sonrası kamu kurumlarında kaymakamlık, idari yargı hâkimliği, müfettişlik, denetmenlik, uzmanlık gibi kadrolarda çalışmak isteyenler arasında kıyasıya bir yarışa neden olmuştur. Bu yarışta öne geçmek isteyenler, aynı anda tüm alanlarda hazır olmak zorundadır. Bu alanlardan biri de Türkiye Ekonomisi'dir.
Türkiye Ekonomisi soruları, Kaymakamlık, Ziraat Bankası, Kamu İhale Kurumu gibi kurum sınavlarında sayı olarak arttığı için daha önemli hale gelmekte ve adayların sınavı kazanmaları açısından belirleyici bir nitelik taşımaktadır. Özellikle kaymakamlık sınavında diğer sınav konularının kapsamının belli olması ve adayların bu konuları ayrıntılı bir biçimde daha önceden çalışmış olmalarından dolayı farkı oluşturacak kısım İktisat ve Türkiye Ekonomisi soruları olmaktadır. Bu çerçevede bu kitapta sınavlara hazırlanan adaylara yol gösterici olması amacıyla ayrıntılı çözümler ile desteklenen özgün 402 adet Türkiye Ekonomisi sorusu ve 180 adet daha önce sınavlarda sorulmuş Türkiye Ekonomisi sorusu cevapları ile birlikte verilmiştir. Hazırlanan özgün sorularda Türkiye İktisat Tarihi sorularının yanısıra, güncel ekonomik problemler, güncel veriler ve Türkiye ekonomisindeki dönüm noktalarını ihtiva eden sorulara yer verilmeye çalışılmıştır.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Sınavlara Hazırlık Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,00   
20,00   
×
Kapat