Türkiye’deki Pazarlama Vak’aları: Zorluklar ve Fırsatlar

Türkiye’deki Pazarlama Vak’aları: Zorluklar ve Fırsatlar

ISBN
9799756009115
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
366
“Türkiye'deki Pazarlama Vak'aları“ kitabı, hem lisans hem lisanüstü işletme programlarında ve yönetici eğitimi programlarında kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Bu kitapta yer alan örnekler, ders kitaplarında bölümlerin sonunda yer Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 604896
 

Ürün Özellikleri

“Türkiye'deki Pazarlama Vak'aları“ kitabı, hem lisans hem lisanüstü işletme programlarında ve yönetici eğitimi programlarında kullanılmak üzere hazırlanmıştır.
Bu kitapta yer alan örnekler, ders kitaplarında bölümlerin sonunda yer alan bir-iki sayfalık örneklerden daha uzundur ve duruma ilişkin daha fazla veri içermektedir. En önemlisi, Bilkent'e ve Türkiye'deki diğer üniversitelere devam eden öğrencilerin “Neden hemen her derste ve hemen her kitapta sadece Avrupa ve Amerika'daki örnekleri incelemek zorundayız“ şeklindeki şikayetlerine cevap verecek biçimde, Türkiye'deki örnekler ele alınmaktadır.
Vak'alarda pek çok konu ele alınmıştır - marka değeri, pazar bölümlendirmesi, hedefleme, konumlandırma, e-ticaret ve pazarlama iletişimi. Türkiye'nin AB üyeliği müzakerelerine başlaması ile yaşanabilecek yabancı girişimlerin istilasından evvel Türk pazarlamacıların uygulamalarını geliştirmek ve düzenlemek istemeleri sayesinde Batı ülkelerinde geçerli olan bu pazarlama üzerinde yoğunlaşılmış, geçmiş on yıl yerine önümüzdeki on yılda yaşanabilecek pazarlama sorunlarına işaret edilmeye çalışılmıştır.
(Giriş'ten)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat