Türkçemizin İncileri Atasözlerimiz - Tanıklı Sözlük

ISBN
9786055472597
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
784
Bugüne değin Atasözlerimiz ve deyimlerimizle ilgili olarak pek çok sözlük hazırlanmıştır. Bu sözlüklere bakıldığında içlerinde ilköğretim okulları için hazırlanmış olanların yanında, daha geniş kapsamlı olarak geniş Yazının devamı...
45,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 554889
 

Ürün Özellikleri

Bugüne değin Atasözlerimiz ve deyimlerimizle ilgili olarak pek çok sözlük hazırlanmıştır. Bu sözlüklere bakıldığında içlerinde ilköğretim okulları için hazırlanmış olanların yanında, daha geniş kapsamlı olarak geniş kitlelerin de yararlanması düşünülmüş olanların da varlığı görülecektir. Bu sözcüklere bakıldığında gerek atasözleri sözlüklerinde gerekse deyimler sözlüklerinde belirgin bazı eksiklik ve yanlışlıkların olduğu hemen göze çarpmaktadır.
Hazırlanmış olan bu yapıtlarda ortaya konulmuş olan ölçütlerin Milli Eğitim Bakanlığı ve YöK aracılığıyla ele alınıp dersanelerimizin Türk diline, bir eksikliğin ortadan kaldırılması ve bu söz öbeklerimize ilişkin yeni, tutarlı ve bilimsel ölçütlerin ışığındaki görüşlerin benimsenmesi açısından hizmet olacağı bir gerçektir.
(Sunuştan)

Boyutlar

16x0,5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Eğitim Eğitime Yardımcı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
45,00   
45,00   
×
Kapat