Alfabetik Fihrist %17 indirimli Ertuğrul Özalp

Türkçe Mealler İçin Alfabetik Fihrist

ISBN
9789753502412
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
149
Kur'ân-ı Kerîm'in, bir Müslüman'ın hayatındaki önemine binâen İslâm âlimleri onun doğru bir şekilde anlaşılabilmesi için tefsîrler, ulûmu'l-Kur'ân eserleri, Kur'ân lügatleri gibi pek çok çalışma yapmışlardır. Bu alanda Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 432128
 

Ürün Özellikleri

Kur'ân-ı Kerîm'in, bir Müslüman'ın hayatındaki önemine binâen İslâm âlimleri onun doğru bir şekilde anlaşılabilmesi için tefsîrler, ulûmu'l-Kur'ân eserleri, Kur'ân lügatleri gibi pek çok çalışma yapmışlardır. Bu alanda vücûda getirilen eser türlerinden biri de Kur'ân fihristleridir.
Değerli Araştırmacı-Yazar Ertuğrul özalp'ın hazırladığı bu fihrist ise, okuyanların Kur'ân-ı Kerîm'den aradıklarını rahat bir şekilde bulmalarını ve böylelikle Yüce Kitabımızdan daha fazla istifade etmelerini sağlamaya matuf bir çalışmadır. Ayrıca bu eser, kelimeyi tek başına esas almayıp, Kur'ân'da geçtiği ibareler ve cümlelerle birlikte alıntıladığı için okura bütüncül bir bakış açısı sunmakta ve bu yönüyle piyasadaki emsallerinden ayrılmaktadır. Eserin bir başka ayırıcı özelliği de, Kur'ân-ı Kerîm'de geçen kelimelerin, cümle içerisindeki bağlamına göre değerlendirilmesi, ve bu şekliyle zihne yerleşmesini sağlamasıdır. Yayınevimizce Kur'ân çalışmaları yapan araştırmacılar ve tüm Kur'ân gönüllülerinin istifadesine sunulan bu eser, kullanım kolaylığı sağlaması açısından da çanta boy olarak tasarlanmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat