Türkçe Arapça, Arapça Türkçe Cep Sözlüğü

ISBN
9789758788965
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
861
Aziz ve Kadir olan Allah'ın adıyla. Hamd, âlemlerin rabbi Cenab-ı Hakk'a mahsustur. Salâtü selam iki cihan güneşi Muhammed Mustafa (s.a.v.) ve ashabına olsun. Bu küçük eseri Arapçayı öğrenmeye yeni başlamış kardeşlerimizin sözlük Yazının devamı...
12,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570462
 

Ürün Özellikleri

Aziz ve Kadir olan Allah'ın adıyla. Hamd, âlemlerin rabbi Cenab-ı Hakk'a mahsustur. Salâtü selam iki cihan güneşi Muhammed Mustafa (s.a.v.) ve ashabına olsun. Bu küçük eseri Arapçayı öğrenmeye yeni başlamış kardeşlerimizin sözlük ihtiyaçlarını karşılamak için cep lügati şeklinde sunuyorum. Bilindiği gibi daha önce ileri seviyede Arapça öğrenmek isteyenler için El-Mevarid Arapça- Türkçe, tersi El-Mevarid Türkçe-Arapça ve Arapça-Türkçe Talebe Lügati olmak üzere üç çeşit Lügat hazırlamıştım. Bu cep lügati onların hayli küçültülmüş benzeridir.
Kelimelerin Aranması
Arapçada kelimenin kök harfleri üç yahut dörttür. Arapça kelime aranırken kelimenin birinci, ikinci, üçüncü varsa dördüncü kök harfi sırasıyla esas alınacaktır. Aranılan maddede önce fiiller sonra isimler yer almaktadır. Türkçe Arapça kısmında Türkçe kelime aranırken Lâtin harfleri sırası esas alınacaktır. Okurlarımıza başarılar diler, faydalanmalarını cân-ı gönülden isterim.
Mevlüt Sarı-

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Arapça

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,00   
12,00   
×
Kapat