Türkçe Açıklamalı, Dilbilgisi Uygulamalı Modern Yunanca

ISBN
9789754712247
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
352
Yunanca öğretim görevlisi olarak hizmet vermeye başladığım 1982 yılından, bu kitabın yayın hayatına başladığı ana kadar, Türkçe açıklamalı, kapsamlı bir Yunanca Dil Bilgisi kitabının olmayışının eksikliğini hep Yazının devamı...
48,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 545823
 

Ürün Özellikleri

Yunanca öğretim görevlisi olarak hizmet vermeye başladığım 1982 yılından, bu kitabın yayın hayatına başladığı ana kadar, Türkçe açıklamalı, kapsamlı bir Yunanca Dil Bilgisi kitabının olmayışının eksikliğini hep hissetmişimdir. Bu işin bugüne kadar uzaması, hem bu sahada yetişmiş insan sayısının az olmasından, hem de dilin özelliğinden kaynaklanmaktaydı. öyle ki alfabesinin değişik olmasıyla ortaya çıkan dizgi olayı başlı başına bir sorun olarak yıllardca devam etti.
Modern Yunanca, batı dili olmasına rağmen cümle dizimindeki esneklik, fiil, isim ve sıfat çekimlerindeki düzensizlikler ve farklılıklar ile çok ayrı özellik gösteren bir yapıdadır. Bu ve benzeri faktörler dili öğrenmeyi zorlaştıran unsurlar olarak karşımıza çıkmaktadır. bu zorlukları nedeniyle, kitabın pek çok yerinde tekrarlara ve açıklamalara yer verilmiştir.
(önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Yabancı Dil Öğrenimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
48,00   
48,00   
×
Kapat