Türkçe 1 Konu Anlatımlı Yardımcı Fasikül Set Müfit Aksakal

Türkçe 1 Konu Anlatımlı Yardımcı Fasikül Set

ISBN
9786055226084
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
440
İlkokul Türkçe Konu Anlatımlı Yardımcı Fasikül Set öğrencilerin gelişim düzeyleri dikkate alınarak seviyeye uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Türkçe dersi öğretim programında bulunan kazanımlar sırasıyla tek tek işlenmiştir. Yazının devamı...
32,40 TL
%
17
İndirimli
26,89 TL Kazancınız: 5,51TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 599093
 

Ürün Özellikleri

    İlkokul Türkçe Konu Anlatımlı Yardımcı Fasikül Set öğrencilerin gelişim düzeyleri dikkate alınarak seviyeye uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Türkçe dersi öğretim programında bulunan kazanımlar sırasıyla tek tek işlenmiştir. Fasikül set 8 temadan oluşmakta ve her temada 4 metin işlenmektedir. Temaların ön kısmında tema süresince işlenecek kazanımlar liste hâlinde verilmiştir. İşlenecek her metinden önce kazanımlarla ve metinle ilgili hazırlık etkinliklerine yer verilmiştir. Metinle ilgili Anlama ve Anlatım Etkinlikleri başlığı altında söz varlığını geliştirme etkinlikleri, 5N 1K soruları ve anlama ve anlatım etkinlikleri bulunmaktadır. Bulmacalarla, bilmecelerle, tekerlemelerle, fıkralarla konular zenginleştirilmiştir. Öğrencilerin karakter gelişimleri ile ilgili hatır sorma, selamlaşma, teşekkür etme gibi günlük hayatta uygulanması gereken bilgilere yer verilmiştir. Programda istenilen dil bilgisi kazanımları metinlerin devamında Dil Bilgisi Etkinlikleri başlığı altında işlenmiştir. Yazım Kuralları ve Noktalama İşaretleri sırasıyla verilmiştir. İlkokul Türkçe Konu Anlatımlı Yardımcı Fasikül Setin en önemli özelliğinden biri de uygulama alanlarının fazla olmasıdır.
    İlkokul Türkçe Konu Anlatımlı Yardımcı Fasikül Sette Güzel Yazı Yazma etkinliklerine yer verilmiş, yazı çalışmaları ile ilgili uygulamalar yaptırılmıştır. Tema süresince işlenecek Belirli Günler ve Haftalarla ilgili metinlere ve şiirlere yer verilmiştir. Tema sonlarında değerlendirme testlerine fazlaca yer verilmiş, anlatılmayan hiçbir şeyin ölçmesi yapılmamış, ölçmesi yapılan bütün konular da anlatılmıştır. Her tema sonunda öğrencilerin en az bir kitap okuması amaçlanmış ve okudukları kitaplarla ilgili Kitap Tanıtım Formu verilmiştir.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim 1. Sınıf Konu Anlatımlı Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
26,89   
26,89   
×
Kapat