Türk Yemekleri (Ciltli) Elinize Sağlık

ISBN
9789758455096
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
624
Hanımlarımızın, şüphesiz en büyük zevklerinden biri de lezzetli yemekler yapmaktır. Fakat konu yemek seçimine gelince, ki özellikle her güne ayrı bir yemek hazırlamak isteyen hanımlar için, bu zevk eziyete dönüşebilir. Bir de buna yeni Yazının devamı...
17,50 TL
%
17
İndirimli
14,53 TL Kazancınız: 2,97TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570279
 

Ürün Özellikleri

Hanımlarımızın, şüphesiz en büyük zevklerinden biri de lezzetli yemekler yapmaktır. Fakat konu yemek seçimine gelince, ki özellikle her güne ayrı bir yemek hazırlamak isteyen hanımlar için, bu zevk eziyete dönüşebilir. Bir de buna yeni evlenmiş, çalışan kızlarımızın telaşını katarsak problem bir kat daha büyür.
Bu kitapta, sağlıklı beslenmenin püf noktalarını, mümkün olduğu kadar da pratik ölçü ve her an elimizin altında bulunabilecek malzemelerle hazırlayabileceğiniz etliden sütlüye, tatlıdan tuzluya 436 çeşit reçete bulacaksınız. Ayrıca besinlerin kalori değerleri, balıkların hangi mevsimde daha lezzetli olduğunu gösteren cetvellerle, kullanacağınız balıkların çeşitlerini ve özelliklerinide belirten bilgilerle, bu kitabı daha da zenginleştirmeye gayret ettim.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Hobi Yemek Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,53   
14,53   
×
Kapat