Türk Tarihi ve Kültürü %17 indirimli Zihni Merey

Türk Tarihi ve Kültürü

ISBN
9789944722490
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
341
Bugünü anlayabilmek, ancak geçmişi iyi ve doğru bilmek ve değerlendirmekle mümkün olabilir. Yaşanan iki dünya savaşı ve halen devam eden savaşlar, iktisadi buhranlar ve sosyo-ekonomik problemler, bunlara yol açan tarihi ve kültürel Yazının devamı...
16,50 TL
%
17
İndirimli
13,70 TL Kazancınız: 2,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 444270
 

Ürün Özellikleri

Bugünü anlayabilmek, ancak geçmişi iyi ve doğru bilmek ve değerlendirmekle mümkün olabilir. Yaşanan iki dünya savaşı ve halen devam eden savaşlar, iktisadi buhranlar ve sosyo-ekonomik problemler, bunlara yol açan tarihi ve kültürel gelişmeleri anlamaya olan ihtiyacımızı her zamankinden daha fazla hissettirmektedir. Milletleri tehdit eden problemlere çare aramak, siyasi gelişmeleri anlayabilmek ve bunların doğuracağı neticeler hakkında tahminlerde bulunabilmek ancak, milletlerin tarihi ve kültürel gelişimlerini ve bunların temelinde yatan faktörlerini tanımakla mümkün olabilir.
Tarihin en eski milletlerinde olan Türkler, yeryüzünde kurulan medeniyetler arasında pnurlu bir geçmişe ve zengin bir kültüre sahiptir. Türkler binlerce yıllık tarihleri boyunca dünyanın değişik bölgelerinde sayısız devletler kurmuş, gelişmiş bir kültür meydana getirmişlerdir. Türkler, dünyanın siyasi tarihine yön vererek, birçok uygarlığın oluşumunda etkin rol oynamışlardır. Bugünkü bağımsız Türk devletleri, böylesine onurlu bir geçmiş ve zengin bir kültürel miras üzerinde yükselmektedir.
Bu kitap, Yüksek öğretim Kurumu'nun kur tanımına uygun olarak, öncelikle Eğitim Fakültelerinin Sınıf öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler öğretmenliği bölümleri için hazırlanan çerçeve program dikkate alınarak yazılmıştır. Ancak YöK'ün Türk Tarihi ve Türk Kültürü derdi kur tanımında yer almayıp, öğrencilere karşılaştırma imkanı sunması bakımından Cumhuriyet Tarihine de yer verilmiştir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Türk Tarihi Araştırmaları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,70   
13,70   
×
Kapat