Türk Kültür ve Sanatından Kesitler-1 %17 indirimli

Türk Kültür ve Sanatından Kesitler 1

ISBN
9789756527276
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
434
Bu eserde Türk kültür ve sanatına ait araştırmalar yer almaktadır. Türk kültürü ve sanatı Altaylardan, Balkanlara bir bütünlük göstermektedir. Sibirya, Türkistan, İdil Ural, Kafkaslar, Kırım, Anadolu, Balkanlar ve her nerede Türk Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 431279
 

Ürün Özellikleri

Bu eserde Türk kültür ve sanatına ait araştırmalar yer almaktadır.
Türk kültürü ve sanatı Altaylardan, Balkanlara bir bütünlük göstermektedir.
Sibirya, Türkistan, İdil Ural, Kafkaslar, Kırım, Anadolu, Balkanlar ve her nerede Türk yaşıyorsa biliyoruz ki orada Türk kültürü ve sanatı yaşamaktadır. Bu eser binlerce yıllık Türk Kültür ve Sanatının incelenmesi ve araştırılması yolunda atılmış bir adımdır.
Türk kültür ve sanatı incelemelerini ortaçağ veya yeniçağdan başlatmak bilimsel olarak mümkün değildir. Bugün Anadolu'da veya Doğu Türkistan'da dokunan bir kilimin üzerindeki motifleri, binlerce yıl önceki Türk tarihinin içinde aramak bizce en doğrusudur. Yoksa Altaylı bir Türkün hafızasındaki motiflerin, Balkanlardaki bir köyde yaşayan Türkün hafızasında bulunuyor olmasını açıklayamayız.
Günümüzde yaşayan çağdaş Türk sanatçılarının da binlerce yıllık bu kültür ve sanat birikimini kullanarak, gelecek nesillere yeni yeni eserler üreterek devretmeleri de en büyük dileğimizdir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Türk Tarihi Araştırmaları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat