Türk Ermeni İlişkileri %17 indirimli Sedat Yaçıner

Türk Ermeni İlişkileri

ISBN
9799752560023
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
408
Bir Uluslararası İlişkiler Çalışması Yıllardır Çözülemeyen Türk-Ermeni Sorunu ve Diyalog Arayışları Uzunca yıllardan beri milliyetçilik temellerini Türkiye karşıtlığına dayandıran Ermeniler, ulusal kimliklerini tamamlayamamanın, Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 464525
 

Ürün Özellikleri

Bir Uluslararası İlişkiler Çalışması Yıllardır Çözülemeyen Türk-Ermeni Sorunu ve Diyalog Arayışları
Uzunca yıllardan beri milliyetçilik temellerini Türkiye karşıtlığına dayandıran Ermeniler, ulusal kimliklerini tamamlayamamanın, uzun yıllar bağımsız bir devlet olamamanın ve dünyanın dört bir yanına dağılmış olmanın da etkisiyle sürekli olarak ezilmişlik ve haksızlığa uğramışlık duygusu içinde hep Türkleri soykırımcılıkla suçlayıp durdular. Tarihte çok daha fazla kanlı savaşlar yaşayan, soykırıma uğrayan milletler bile artık çekişmeden bir arada sorunsuz bir şekilde yaşıyorken Türk-Ermeni ilişkileri neredeyse bir asır öncesine takılıp kalmıştır.
Ermeni Sorununa Farklı Bir Bakış Açısı
Türkler ve Ermeniler son derece iddialı ve dikkat çekici savları olan bir kitap. Yazar “kim haklı“ sorusuna takılmadan, klasik “soykırım“ tartışmalarına odaklanmadan, konuyu sadece bir tarih konusu olmaktan kurtararak günümüze getiriyor. Türkler ve Ermeniler sadece karşı tarafı suçlayan, hakaretler eden, sloganlar atan bir kitap değil, aksine Ermenilerden nefret etmeden, Ermeni sorununa önyargılarından sıyrılarak yaklaşmaya çalışıyor. Meselelere olabildiğince empati penceresinden bakarak Türk bakış açısını vermeye çalışan kitap, konuyu uluslararası ilişkiler, ekonomi ve sosyolojinin sınırlarına dayandırarak iki ülke arasındaki karmaşık ilişkiler yumağına biraz olsun ışık tutuyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Türkiye Cumhuriyeti (Siyasi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat