Türk Dillerinin Tarihi Tipolojik Sesbilimi

Türk Dillerinin Tarihi Tipolojik Sesbilimi

ISBN
9789756008140
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
224
N. A. Baskakov. SSCB İlimler Akademisi Dilbilim Enstitüsünün büyük bilim adamı: Rusya. Türkmenistan ve Kazakistan İlimler Akademilerinin emektar üyesi, filoloji bilimleri doktoru, profesör. Onun Türk dilleri tipolojjsi temel çalışma Yazının devamı...
12,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 604008
 

Ürün Özellikleri

N. A. Baskakov. SSCB İlimler Akademisi Dilbilim Enstitüsünün büyük bilim adamı: Rusya. Türkmenistan ve Kazakistan İlimler Akademilerinin emektar üyesi, filoloji bilimleri doktoru, profesör. Onun Türk dilleri tipolojjsi temel çalışma alanındaki eserlerinin bazıları şunlardır: “Türk Dilleri İncelemesine Giriş“ (M., 1969): “Türk Dillerinin Tarihi-Tipolojik Nitelikleri“ (M., 1975): “Türk Dillerinin Tarihi-Tipolojik Biçimbilgisi“ (M., 1979): “Altay Dilleri Ailesi ve Onun İncelenmesi“ (M., 1982) vs.
Bu çalışmada değinilen konular yalnızca lisans üstü öğrencilerini, Türkoloji öğrencilerini, dilbilim öğrencilerini ve başka dillerin sesbilim sorunlarıyla ilgilenen bilim adamlarını değil, Sovyetler Birliğindeki Türk dilli cumhuriyetlerde çalışmakta olan geniş bir öğretmen kitlesini ve dilbilim sorunlarının incelenmesi ile uğraşanları da ilgilendirmektedir.
(Tanıtım Yazısından)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,00   
12,00   
×
Kapat