Turizm Kobilerinin Kaynak Seçenekleri %17 indirimli İ.Özlem Koç-M.Haya

Turizm Kobilerinin Kaynak Seçenekleri ve Turizm Ekonomisinin Genel Dinamikleri

ISBN
9789944250245
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Turizm ekonomisi işletme düzeyindeki finansman olanak ve sorunları ekseninde ele alınarak analiz edildiğinde, pratik yararları ortaya çıkmaktadır. Bu kitapta turizm kobilerinin kuruluş ve faaliyet aşamalarında yararlanabilecekleri finansman Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 494158
 

Ürün Özellikleri

Turizm ekonomisi işletme düzeyindeki finansman olanak ve sorunları ekseninde ele alınarak analiz edildiğinde, pratik yararları ortaya çıkmaktadır. Bu kitapta turizm kobilerinin kuruluş ve faaliyet aşamalarında yararlanabilecekleri finansman kaynakları ve bunların kullanım yoğunlukları anket ve analizlerle belirlenmiştir. Finansman kaynaklarının niteliklerine göre çoğaltan katsayısını düşürecek yönde sızıntı oluşturmaları ve alternatif yetersizlikleri değerlendirilmektedir.
Turizm gelirlerinin, ülkenin ekonomik büyümesine yüksek bir çoğaltanla katkısının sağlanabilmesi; turizm kobilerinin sektördeki faaliyetlerinin yaygınlığına bağlıdır. Kobilerin yaygın aktiviteleri sayesinde gelirlerin turistik yöre halkını etraflıca kapsayacak biçimde etkin dağılımı ile turizmde sürdürülebilirliğin bir takım zorunlulukları da sağlanmış olacaktır.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat