Tüketici Davranışları A.H.İslamoğlu-R.Altunışık

Tüketici Davranışları

ISBN
9786053772187
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
302
Tüketim olgusu, tüm ekonomik sistemlerin ve pazar denen arenanın varlık nedenidir. İnsan ihtiyaçları istekleri ve arzuları ise, tüketim olgusunun ardında yatan itici gücü oluşturmaktadır. Bir an için, insan ihtiyaçlarının (yeme, içme, Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 366069
 

Ürün Özellikleri

Tüketim olgusu, tüm ekonomik sistemlerin ve pazar denen arenanın varlık nedenidir. İnsan ihtiyaçları istekleri ve arzuları ise, tüketim olgusunun ardında yatan itici gücü oluşturmaktadır. Bir an için, insan ihtiyaçlarının (yeme, içme, barınma, giyinme, vb.) olmadığı bir dünya, hayal edilsin. Böylesi bir dünyada tüketim olgusu anlamını yitirecektir.
Tüketimin söz konusu olmadığı bir ortamda, üretimden bahsetmek anlamsız olacaktır. Üretimin olmadığı bir dünyada ise, günümüz modern iş dünyasının baş aktörleri olan işletmelerden, pazarlardan, ekonomik sistemlerden ve hatta politik sistemlerden bahsetmek anlamını yitirecektir.
Bu nedenle tüketim ve tüketici olgularu hem de bunu doğal sonucu olan pazarlama açısından öğrenilmesi ve yorumlanması gereken önemli bir konudur.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

16.5x23.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi Kuram

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat