Trenler %17 indirimli Colin Hynson

Trenler Önemli Buluşlar

ISBN
9789753372060
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
32
Zamanda bir yolculuğa çıkarak, ilk buharlı lokomotiflerden, günümüzün hızlı elektrikli trenlerine kadar trenlerin tarihini keşfedin. Buharlı lokomotifin nasıl çalıştığını... Bilinen en hızlı buharlı trenin hangisi olduğunu... Yazının devamı...
5,00 TL
%
17
İndirimli
4,15 TL Kazancınız: 0,85TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 450753
 

Ürün Özellikleri

Zamanda bir yolculuğa çıkarak, ilk buharlı lokomotiflerden, günümüzün hızlı elektrikli trenlerine kadar trenlerin tarihini keşfedin.
Buharlı lokomotifin nasıl çalıştığını... Bilinen en hızlı buharlı trenin hangisi olduğunu... Demiryollarının Kızılderililer üzerindeki etkilerini... Dünyadaki büyük tren yolculuklarını... Japonya metrolarında yolcuların neden balık istifi olduklarını... Büyük Buharlı Lokomotifleri, Yük Trenlerini, Demiryolu postasını, geleceğin trenlerini ve daha birçok bilinmeyeni...
Keşfedin!
Bizimle birlikte yolculuk ederek trenlerin tarihini araştırın. İlk buharlı trenlerden günümüzün hızlı trenlerine kadar gelen trenlerin öykülerini keşfedin.
İçindekiler: İlk Buharlı Trenler, Büyük Tren Yolculukları, Yolcuların Rahatı, Yük Nakliyatı ve Demiryolu Postası, Yeraltında Yolculuk, Geleceğin Trenleri.
Trenleri anlatan bu kitap, onların tarihini ve dünyasını 100'den fazla renkli resim ve şemayla gözlerinizin önüne seriyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

17x24

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Bilim Popüler Bilim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,15   
4,15   
×
Kapat