Topun İkinci Zıplayışı %17 indirimli R.Cohen-T.Ilott

Topun İkinci Zıplayışı

ISBN
9786055950590
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
280
'Topun İlk Zıplayışını' herkes görebilir. Belirsiz olan ikinci zıplayışıdır. Dünya' nın önde gelen özel sermaye yatırımcılarından biri olan Ronald Cohen, girişimcilerin mücadelesinin bu belirsizlikten yararlanmak olduğunu Yazının devamı...
19,00 TL
%
30
İndirimli
13,30 TL Kazancınız: 5,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 429395
 

Ürün Özellikleri

'Topun İlk Zıplayışını' herkes görebilir. Belirsiz olan ikinci zıplayışıdır. Dünya' nın önde gelen özel sermaye yatırımcılarından biri olan Ronald Cohen, girişimcilerin mücadelesinin bu belirsizlikten yararlanmak olduğunu savunmaktadır. Buna göre, sadece belirsizlik durumlarında önemli kazançlar elde edilebilir.
'Topun İkinci Zıplayışı', Cohen' in Apax Ortaklığı' nı, Avrupa' da yerleşik en büyük küresel özel sermaye yatırım şirketlerinden biri haline getirdiği 33 yılın özünü oluşturmaktadır. 2005 yılında görevinden ayrıldığında Apax' ın yönetimi altında 20 Milyar Doların üzerinde yatırım ve sekiz ülkede ofisi vardı. Cohen, burada Apax' ın Dünya çapında girişimci şirketleri desteklemesini yazmaktadır ki, aralarında AOL, Apple, Computacenter, Tommy Hillfiger, Inmarsat, Kabel Deutschland, Calvin Klein, Mölnlyke, Panrico, PPL Therapeutics, Q-cell, Travelex, Waterstone's, Virgin Radio, Vueling ve Yell bulunmaktadır.
Risk ve Fırsatlar hakkında kaynağından bilgiler veren bir kılavuz olan bu kitabın, girişimciler ve girişimciliğe ilgi duyanlar tarafından okunması gerekmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13,5x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Diğer Kişisel-Bireysel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,30   
13,30   
×
Kapat