Kadın Erkek İlişkilerinde Ölçüler %17 indirimli

Toplum Hayatında Kadın Erkek İlişkilerinde Ölçüler

ISBN
9789756457382
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
288
Yeryüzündeki hayatın temel unsuru kadın ile erkektir. Yaratılmış diğer her şeyin onların hizmetine inşaa edildiği bu iki varlık, hayatlarını sürdürürken verecekleri kararlarda ve yapacakları seçimlerde özgür bırakılmıştır. Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 469376
 

Ürün Özellikleri

Yeryüzündeki hayatın temel unsuru kadın ile erkektir. Yaratılmış diğer her şeyin onların hizmetine inşaa edildiği bu iki varlık, hayatlarını sürdürürken verecekleri kararlarda ve yapacakları seçimlerde özgür bırakılmıştır. Binlerce yıldır yaşayan ve yaşamakta olan milyarlarca kadın ile erkek, iki cins arasındaki hukuka, ilişkilere ve kurallara dair yazılmış, konuşulmuş olan her şeye rağmen, çok zaman çözümsüz kalabilmektedirler.
Her bir insanın başka bir dünya olduğu gerçeğinden yola çıkıldığında ve kutsal kitaplarda anlatıldığı üzere insanoğlunun yaratılış anından sonra başlayan serüvenine bakıldığında, bu iki varlık arasındaki ilişkilere dair daha yazılacak ve söylenecek pek çok söz olduğunu söyleyebiliriz.
Bu kitap, kadın ile erkek arasındaki ilişkileri İslâm perspektifinden bakarak değerlendirmekte ve iki cins arasındaki üm duygu, düşünce ve kurallara dair var olan ilişkilerin sağlıklı, düzeyli olabilmesi için tavsiyelerde bulunmaktadır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslamda Kadın ve Aile

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat