Timurlenk Ölmeli %17 indirimli Louise Welsh

Timurlenk Ölmeli

ISBN
9789944494106
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
136
Alef Kurgu Kitaplığından son kelimesi okunmadan elden bırakılamayacak bir tarih ve gerilim romanı Yıl 1593, İngiltere, tarihinin en kritik döneminde, tahtta Kraliçe II. Elizabeth oturuyor. Londra bıçak sırtında. Veba ve savaş tehditlerinin Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 462588
 

Ürün Özellikleri

Alef Kurgu Kitaplığından son kelimesi okunmadan elden bırakılamayacak bir tarih ve gerilim romanı
Yıl 1593, İngiltere, tarihinin en kritik döneminde, tahtta Kraliçe II. Elizabeth oturuyor. Londra bıçak sırtında. Veba ve savaş tehditlerinin ardından yabancılara hoş gözle bakılmıyor, mızrak uçlarında kesik kafalar sallanıyor. Timurlenk Ölmeli Tanrı'ya ve devlete kafa tutmaya cüret eden ve lanetlenmekten daha beter kaderlerin olduğuna tanıklık eden oyun yazarı Christopher Marlowe'un son günlerini anlatıyor.
Bu romanda yazar, Marlowe'un en ünlü karakteri Timurlenk'in kiliseye ve kraliyete “aykırı düşüncelerini“ gözler önüne seriyor, veba salgını ve savaşlarla boğuşan İngiltere'de dönemin ahlaki ve dinsel geleneklerine karşı gelen bir yazarın esrarengiz bir şekilde öldürülmesine etkileyici bir dille anlatıyor.
Timurlenk Ölmeli, Avrupa'da uzun süre çoksatan listelerinde birinci sırada yer almış The Cutting Room ve The Bullet Trick adlı romanların yazrı Louise Welsh'in Türkçeye kazandırılan ilk eseri.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

14x20

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Tarihi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat