Tıbb-ı Nebevi

ISBN
9786053281641
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
156
Eser, Peygamber Efendimiz'in (s.a.s.) hayat-ı seniyyeleri ve hadis-i şerifleri ışığında koruyucu hekimlik konusunu ele alıyor. Efendimiz'in sözlerini incelediğimizde tıp dünyasını yakından ilgilendiren çok sayıda bilgiye ilk olarak O'nun Yazının devamı...
29,90 TL
%
17
İndirimli
24,82 TL Kazancınız: 5,08TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 576958
 

Ürün Özellikleri

Eser, Peygamber Efendimiz'in (s.a.s.) hayat-ı seniyyeleri ve hadis-i şerifleri ışığında koruyucu hekimlik konusunu ele alıyor. Efendimiz'in sözlerini incelediğimizde tıp dünyasını yakından ilgilendiren çok sayıda bilgiye ilk olarak O'nun temas ettiğini görüyoruz. Değişik vesilelerle birçok hastalığa tedavi yolu gösteren Efendimiz, özellikle, hastalanmadan önce hastalığın ortaya çıkmasını ön¬lemek olan koruyucu hekimlik üzerinde duruyor.

Peygamber Efendimiz (s.a.s.), koruyucu hekimliğin yanı sıra tedavi hekimliği, genetik, insan psikolojisi, gıda ve bitki tercihi gibi pek çok konuda, kıyamete kadar geçerli¬ olacak bilgiler veriyor. Öyle ki, O'nun tavsiyelerini inceleyen bir hekim, bu sözler tıp tahsili görmeden asla söylenemez, eğer söyleniyorsa bunlar vahiy kaynaklı buyruklardır, demeden kendini alamıyor.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Sağlık Uygulamaları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,82   
24,82   
×
Kapat