Tevrat ve İncil'in Tahrifi

Tevrat ve İncil'in Tahrifi

ISBN
9786052394113
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
172
Bu eserde Kur'an-ı Kerim dışındaki İlahi kitapların (Tevrat ve İncil'in) Din adamları tarafından tahrif edildiğini değiştirilip, sansüre maruz kaldığını, Allah tarafından da insanlığa gönderilen tek bir Din olduğunu, zamanın Yazının devamı...
15,00 TL
%
25
İndirimli
11,25 TL Kazancınız: 3,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 647911
 

Ürün Özellikleri

Bu eserde Kur'an-ı Kerim dışındaki İlahi kitapların (Tevrat ve İncil'in) Din adamları tarafından tahrif edildiğini değiştirilip, sansüre maruz kaldığını, Allah tarafından da insanlığa gönderilen tek bir Din olduğunu, zamanın şartlarına göre de değişiminin gerekli olduğunu, sayfa sayfa inceleyerek anlayacaksınız.

O kadar çelişki barındıran değiştirilmiş Tevrat, İncil ve İncil'in İsa (as)'dan yüzyıllar sonra yaşayan insanlar tarafından yazıldığını, değişime uğramış İncil ve Tevrat'ın şüpheli ifadeler barındırmasını göreceksiniz.

Ve, yine değiştirilmemiş gerçek İncillerde Hz Muhammed'in (sav) müjdelenmesini okuyunca, kaçınılmaz olarak İslam'ın son Din olduğunu ispatlayan ve değişime uğramış eski kitapların da ( Tevrat ve İncil'in) kendi kendini çürüttüğünü göreceğiz.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Araştırma

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,25   
11,25   
×
Kapat