Tetikçi-3: Sıradan Ölüler-Olağan Gelişmeler-Haksız Rekabet %17 indirim

Tetikçi-3: Sıradan Ölüler-Olağan Gelişmeler-Haksız Rekabet

ISBN
9789750821110
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
Zeki ve becerikli kiralık katil Tetikçi'nin üçüncü toplu albümü, Yapı Kredi Yayınları'nın özel tasarımıyla yayımlanıyor. Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Tetikçi 3; hepsi çizer Jacamon ile yazar Matz tarafından yaratılmış Yazının devamı...
27,00 TL
%
30
İndirimli
18,90 TL Kazancınız: 8,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 430274
 

Ürün Özellikleri

Zeki ve becerikli kiralık katil Tetikçi'nin üçüncü toplu albümü, Yapı Kredi Yayınları'nın özel tasarımıyla yayımlanıyor.
Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Tetikçi 3; hepsi çizer Jacamon ile yazar Matz tarafından yaratılmış Sıradan Ölümlüler, Olağan Gelişmeler ve Haksız Rekabet adlı 7, 8 ve 9. çizgi romanlardan oluşuyor ve ünlü çizgi katilin önceki albümlerde de dile getirdiği politika, insan, doğru, yanlış, standart, sıra dışılığın yanı sıra sadakate bakış açısını da ele veriyor.
Artık oturmuş bir ilişki yaşayan ve babalık güdüleri giderek belirginleşen genç adamın öncelikli kaygısı ayağını yere sağlam basmak olmaktan çıkmıyor ama yanına yavaş yavaş sevdiklerinin güvenliğini sağlama ihtiyacı da yerleşmeye başlıyor.
Para için cinayet işleyen ve kan, şiddet, ceset hayatının önemli parçaları olan, belki sevimsiz ama sahtekâr ve tutarsız olmayan, doğrularından şaşmayan, farklı bir kişilik olan isimsiz Tetikçi'den hayata ve kendisine dair birkaç “görüş“...
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

18x0

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitap Edebiyat Çizgi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,90   
18,90   
×
Kapat