Testosteron A.Ş. %17 indirimli Christopher Byron

Testosteron A.Ş. İktidar Hırsıyla Yoldan Çıkan CEO’ların Hikayeleri

ISBN
9799944383195
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
363
Scott Fitzgerald, The Great Gatsby adlı klasik romanında, sonunda gelip 1929 Dünya Ekonomik Buhranına toslayan Amerikan iş dünyasının iç yüzünü anlatır. Amerikan rüyasının ne mene bir şey olduğunu çok iyi tasvir eden bu roman bugün Yazının devamı...
22,00 TL
%
25
İndirimli
16,50 TL Kazancınız: 5,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 499441
 

Ürün Özellikleri

Scott Fitzgerald, The Great Gatsby adlı klasik romanında, sonunda gelip 1929 Dünya Ekonomik Buhranına toslayan Amerikan iş dünyasının iç yüzünü anlatır. Amerikan rüyasının ne mene bir şey olduğunu çok iyi tasvir eden bu roman bugün bir şaheser olarak kabul ediliyor.
İş dünyası konusunda New York Post gazetesinde köşe yazarlığı yapan Christopher Byron'ın nükteli ve akıcı bir dille kaleme aldığı Testosteron A.Ş. ise, 90'lı yılların Amerikan iş dünyasının perde arkasına odaklanıyor, aralarında General Electric'in efsanevi CEO'su Jack Welch'in de olduğu dev şirketlerinin yöneticilerinin, testosteron hormonu peşinde yoldan çıkmasının hikâyesini anlatıyor.
İş dünyasında motivasyon sağlayan tek faktörün kârlılık olmadığını hepimiz biliyoruz ama Amerika'nın kahramanlarıyken iktidar, hırs ve seksle büyülenip yollarını şaşıran, bir anda gözü doymaz muhterisler olarak algılanmaya başlanan üst düzey şirket yöneticilerinin bu 'çok özel' hikayelerini okuyunca, anlatılanlara inanmakta zorluk çekeceksiniz.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,50   
16,50   
×
Kapat