Termodinamik ve Isı Geçişi Tabloları

ISBN
9789754360431
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
118
“Termodinamik Tablolar ve Diyagramlar“ın Üçüncü yayımı Türk Üniversitelerinde Termodinamik dersi veren öğretim üyelerince, öğrencileri ve uygulamada çalışan mühendislerce çok büyük bir ilgi gördü. Gerçekten de mühendislik Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557662
 

Ürün Özellikleri

“Termodinamik Tablolar ve Diyagramlar“ın Üçüncü yayımı Türk Üniversitelerinde Termodinamik dersi veren öğretim üyelerince, öğrencileri ve uygulamada çalışan mühendislerce çok büyük bir ilgi gördü. Gerçekten de mühendislik öğrencilerinin bu tabloları sürekli olarak kullanmaları onların uygulamaya dönük çalışmalarına katkı sağlamaktadır.
Bu tabloların yeni yayımında meslektaşlarımızın ve öğrencilerin istekleri doğrultusunda değişiklikler yapılmıştır. Ayrıca, eser yeni eklerle beraber üç kısımda toplanmıştır.
Birinci kısımda, önemli fizik sabitleri, SI birimleri ve semboller ve boyutları, basınç ve enerji dönüşüm katsayıları, bazı maddelerin erime ve kaynama noktaları verildi.
İkinci kısımda, termodinamik tablolar ve diyagramlar bulunmaktadır. Bu arada soğutucu akışkan olarak Freon - 12 tabloları yerine yaygın olarak kullanılmaya başlanan Freon - 134a tabloları eklenmiştir. Öğrencilerin isteği doğrultusunda tüm özellik bağıntılarına ait tablolara özgül iç enerji (u) değerleri eklenmiştir.
SI birimleri ile sunulan bu tablolarda ondalık kesirler virgül yerine nokta ile ayrılmıştır.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Makine Mühendisliği

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat