Tenbihü’l Gafilin (Gafillere Uyarı) Ebu'l

Tenbihü’l Gafilin (Gafillere Uyarı)

ISBN
978975645718X
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
1343
... “Tenbihu'l Gafilin“in Arapça baskılarının kenarlarında, aynı müellifin “Bostanü'l Arifin“ adlı eseri de vardır. “Arifler Bahçesi“ diye tercüme edilebilecek ve hacim olarak daha küçük olan bu eser de ayrı bir Yazının devamı...
48,00 TL
%
17
İndirimli
39,84 TL Kazancınız: 8,16TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 604215
 

Ürün Özellikleri

... “Tenbihu'l Gafilin“in Arapça baskılarının kenarlarında, aynı müellifin “Bostanü'l Arifin“ adlı eseri de vardır. “Arifler Bahçesi“ diye tercüme edilebilecek ve hacim olarak daha küçük olan bu eser de ayrı bir güzelliktedir. Onun da Türk okuyucusuna günümüz Türkçesi ile sunulması dileğimizdir.
Eserde de görüleceği gibi “Tenbihu'l Gafilin“;
İhlas, ölüm, ölümün şiddeti, kabir azabı, kıyamet ve alametleri, cehennem ve cehennemliklerin halleri, iyiliği emir ve kötülüğü men, tevbe, ana-baba hakkı, sıla-i rahim, komşu hakkı, içki ve kötülükleri, yalan, gıybet, haset, koğuculuk, kibir, kin, gayz ve kötülükleri ile dünya, sabır ve çeşitleri, zina, faiz, zulüm, ihsan, Allah korkusu, şükür, helal ve haram kazanç ve sonuçları, tevekkül, haya, niyet, hac, cihat, mücadele, ölçü, karı-koca hakkı, hastalık, hasta ziyareti, rızık, tekfir, içtihat, itaat, şeytan gibi konuları aydınlığa kavuştururken çeşitli mev'ize ve hikayeler de anlatılmaktadır.
Hakk'a yaklaşmanın dini adı “takva“dır. Müttaki insanlar, aynı zamanda Hakk'ın sevgili kullarıdır.
İsterseniz, geliniz, hep birlikte O'nu sevelim ve O'nun sevgilisi olalım.
(önsözden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Tasavvuf

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
39,84   
39,84   
×
Kapat