Temel Düşlem/ Kökenlerin Düşlemeleri/ Düşlemin Kökenleri %17 indirimli

Temel Düşlem / Kökenlerin Düşlemleri / Düşlemin Kökenleri

ISBN
9789756947845
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
90
Düşlem, öznenin imgesel yaşantısını tanımlar. Onun kendi öyküsünü, kendi kökenlerinin öyküsünü kendisine nasıl anlattığının göstergesidir. Frend, kuramsal olarak kendini açmazda hissettiği bir dönemde düşlemden yola çıkacak Yazının devamı...
7,00 TL
%
17
İndirimli
5,81 TL Kazancınız: 1,19TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 457663
 

Ürün Özellikleri

Düşlem, öznenin imgesel yaşantısını tanımlar. Onun kendi öyküsünü, kendi kökenlerinin öyküsünü kendisine nasıl anlattığının göstergesidir. Frend, kuramsal olarak kendini açmazda hissettiği bir dönemde düşlemden yola çıkacak ruhsal gerçekliği tanımlamış ve düşlemi onun temel çekirdeği, bilinçdışı arzular düzleminin en son ve gerçek dile getiriliş biçimi olarak görmüştür.
Fransız psikanalizinin iki önemli kişiliği Laplanche ve Pontalis'in önce Jean Paul Sartre'ın o çok ünlü dergisi, Modern Zamanlar'da (Les Temps Modernes) 1964'de yayınlanan ve yıllar sonra kitaplaştırılan bu ortak yapıtı, Fransız Psikanalizinin hem kurumsal hem de kuramsal açıdan tarihsel bir dönemeçte olduğu yıllarda yazıldı. Şimdi, ülkemiz psikanalizinin kurumsal ve kuramsal bir dönemeçte olduğu yıllarda Türkçe'ye aktarılıyor.
(Tanıtım Bülteni'nden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,81   
5,81   
×
Kapat