Teknik Mekanik 1 (Statik) Çözümlü Problemler Gülgün Ünal

Teknik Mekanik 1 (Statik) Çözümlü Problemler

ISBN
9789759221224
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
74
Teknik Mekanik I (Statik) konulu bu problem kitabında, yalnız problem çözümüne yer verilmiş, teorik açıklamalar üzerinde durulmamıştır. Teknik Mekanik I adlı eserimin içeriğinde teorik bilgiler ve gerekli açıklamalar mevcuttur. Ayrıca Yazının devamı...
7,00 TL
%
17
İndirimli
5,81 TL Kazancınız: 1,19TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 602478
 

Ürün Özellikleri

Teknik Mekanik I (Statik) konulu bu problem kitabında, yalnız problem çözümüne yer verilmiş, teorik açıklamalar üzerinde durulmamıştır.
Teknik Mekanik I adlı eserimin içeriğinde teorik bilgiler ve gerekli açıklamalar mevcuttur. Ayrıca bu konuda yazılmış birçok eser vardır. Ancak öğrencinin henüz yeni bilgileri ile, değişik kitaplardan yeteri kadar faydalanamaması, bu problem kitabının derlenmesine neden olmuştur. Problemlerin çoğu çeşitli üniversitelerin inşaat bölümlerinde uygulama olarak verilenleridir. Ders İle birlikte ele alındığı takdirde Öğrencinin konuya hakim olmasını sağlayacak niteliktedirler.
Problemler, kitabın dışında başka yollarla da çözülürler. Hu neden ile yalnız bu kitaptaki çözümlere bağlı kalınması yanlış olur. Bu problemleri değişik yoldan da çözebilen en azından kontrol edebilen Öğrenci temeli kavramış olacaktır.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İnşaat Mühendisliği

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,81   
5,81   
×
Kapat