Tekerlekler İş Başında - Eğlenceli Taşıyıcı Araçlarım

Tekerlekler İş Başında - Eğlenceli Taşıyıcı Araçlarım

ISBN
9786053050346
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
10
- Bu kitaplarla çocuklar dikkat çekici görseller ve eğlenceli tekerlemelerle araçların tüm özelliklerini ve kullanım alanlarını keşfedecekler. - Bu eğlenceli keşif sonrası, güvenlik ve trafik kurallarıyla ilgili farkındalık oluşacak, Yazının devamı...
22,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 691408
 

Ürün Özellikleri

- Bu kitaplarla çocuklar dikkat çekici görseller ve eğlenceli tekerlemelerle araçların tüm özelliklerini ve kullanım alanlarını keşfedecekler.
- Bu eğlenceli keşif sonrası, güvenlik ve trafik kurallarıyla ilgili farkındalık oluşacak, toplumsal görevleri öğrenecekler.
- öğrendikleri araçlarla günlük hayatta karşılaşınca ilişki ve bağ kurma yetenekleri artacak, gözlemleme duyuları gelişecek, bilişsel gelişimleri desteklenecek.
- hareketli tekerlekleri döndürdükçe, kendilerini o aracı sürerken hayal edecekle, sosyal ve duygusal zekaları artacak.
- Kolayca döndürecekleri hareketli hareketli tekerlekleri sayesinde çocukların ince motor kas gelişimi, el-göz koordinasyon becerileri gelişecek.
- Kafiyeli ve kolay ezberlenebilir tekerlemelerle kelime hazineleri artacak, eğlenerek öğrenirken dil gelişimleri desteklenecek.
- Sayfa sonundaki fonetik uyumlu tekrarlayan kısa cümleler sayesinde, kekemelik ve geç konuşma sorunu olan çocukların konuşma becerilerini arttıracak.
- Her sayfada eğlenceli ve düşündüren sürpriz bir etkinlik sayesinde interaktif okuma yapılacak, çocukların dikkat ve algıları artacak.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,50   
22,50   
×
Kapat