Tefsir Bilgileri

ISBN
9789758561421
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
178
Bu çalışmamızda Tefsir ilmi içerisinde kabul edilen Kur'an Tarihi, Tefsir Usulü ve Tefsir Tarihi üzerinde yapılan araştırma ve incelemeler aktarılmaya çalışılmış ve kaynaklara inilmeye gayret gösterilmiştir. Gerçi son zamanlarda Yazının devamı...
10,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 561375
 

Ürün Özellikleri

Bu çalışmamızda Tefsir ilmi içerisinde kabul edilen Kur'an Tarihi, Tefsir Usulü ve Tefsir Tarihi üzerinde yapılan araştırma ve incelemeler aktarılmaya çalışılmış ve kaynaklara inilmeye gayret gösterilmiştir. Gerçi son zamanlarda Tefsir İlmine dair Türkçe eserlere daha çok rastlanılabilir olmuştur. Ancak, özellikle tefsirle ilgilenlere yönelik çalışmaların, yeni arayışlar ve metotlarla birlikte daha kolay anlaşılabilir olmasını zaruri kılmıştır. İşte bu çalışma bu gayenin sonucudur.
Bu eser üç bölümden oluşmuştur; Birinci Bölüm: Kur'an tarihi adıyla, Mushaf bilgisi diyebileceğimiz, Kur'an'ın tanımı ile başlayıp vahiy gerçeği ile devgam eden, Kur'an'ın kıraatını, harekelenmesini içine alan bölümdür. İkinci Bölüm, Kur'an ilimlerini oluşturmaktadır. Üçüncü Bölümde; Kur'an'ın nüzulüyle başlayan süreçte, onu açıklama çabaları ve bu gayretlerin ürünleri üzerinde durulmuştur.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,00   
10,00   
×
Kapat