Tecvid Uygulamalı Kuran-ı Kerim Elifbası %17 indirimli

Tecvid Uygulamalı Kur’an-ı Kerim Elifbası

ISBN
9789756111918
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
48
Yüce kitabımız Kur'ân-ı Kerim'i doğru öğrenmek çok önemlidir. Bu da en iyi bir rehber gözetiminde olur. Çünkü harflerin doğru telaffuzu ve tecvid kurallarının öğrenilmesi ancak bir rehber gözetiminde mümkündür. Bu kitap rehber Yazının devamı...
2,00 TL
%
17
İndirimli
1,66 TL Kazancınız: 0,34TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 381292
 

Ürün Özellikleri

Yüce kitabımız Kur'ân-ı Kerim'i doğru öğrenmek çok önemlidir. Bu da en iyi bir rehber gözetiminde olur. Çünkü harflerin doğru telaffuzu ve tecvid kurallarının öğrenilmesi ancak bir rehber gözetiminde mümkündür.
Bu kitap rehber eşliğinde Kur'ân-ı Kerim öğretilmesi düşüncesiyle hazırlandı. Harflerin başta, ortada, sonda değişik şekilleri yerine, yirmi dokuz harfi ana yapı itibariyle on bir şekilde gösterme kolaylığı getirildi.
Yüce Kitabımız Kur'ân-ı Kerim'de kullanılan her tür işaretin anlamı da anlaşılır bir şekilde uygulamalı olarak gösterildi. Tecvid kurallarının en kısa anlatımı, ezan, tesbihat ve kısa sûrelere de kitapta yer verildi.
Hattat Hüseyin Kutlu tarafından hazırlanan bu eser, çocuklarımız, gençlerimiz ve yüce kitabımızı öğrenmek isteyen herkes için atılmış güvenilir, sağlam ve bilinçli bir adım niteliğindedir...
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
1,66   
1,66   
×
Kapat