Taşlamalar %17 indirimli Kenan Erzurum

Taşlamalar

ISBN
9789944157049
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
186
Haksızlıklara, akli olmayan yaklaşımlara tahammül edemeyen yazar bu kitap için “... Çocukluğumda bizim kazada bazılarının aşık, bazılarının ağıt yazan diye tanımladığı kişiler vardı. Bunlar özellikle bir sayfalık destanlar Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 541202
 

Ürün Özellikleri

Haksızlıklara, akli olmayan yaklaşımlara tahammül edemeyen yazar bu kitap için “... Çocukluğumda bizim kazada bazılarının aşık, bazılarının ağıt yazan diye tanımladığı kişiler vardı. Bunlar özellikle bir sayfalık destanlar yazar, samanlı kağıda bastırır ve tanesini yanlış hatırlamıyorsam 20, 25 kuruşa satarlardı. Vahap Kocaman bunların en bilineniydi. Ben de daha ilkokula gitmeden önce, köy yerinde, biraz da onlara özenerek acıklı veya şakalaşılması gereken konuları ele alır ve destan yada ağıtlar yazardım. Bunlar çevremde ilgi de görürdü. ... Şiir yazma serüvenim, ... böyle başlamıştır.“ demektedir.
Adana'nın (şimdi Osmaniye) Kadirli Kazası'nın İlbistanlı Köyünde dünyaya gelen yazar, çok sayıda hikaye ve şiir denemeleri yazmıştır. Son yıllarda, diğer meraklarını biraz geriye iterek, ağırlıklı olarak şiire yönelmiştir. Öğretmen okullu ve Yükseköğretmenli olmaktan her zaman gurur duyan yazarın, Yozgat'ta çalışırken yazdığı “Düşünmek“ adlı ilk şiiri hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur. Bu yeni dönemde duygu ve düşüncelerini şiir ve hikayelere dökerek okuyucularla paylaşan yazarın yayımlanmış 7 kitabı bulunmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x20.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat