Tarım Makinaları 1

ISBN
9786053970569
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
193
Bu kitapta, tarımın önemli bir girdisi olan Tarımsal mekanizasyon uygulamalarının genel çerçevesi içerisinde değerlendirilecek konulardan oluşmaktadır. Burada temel amaç; Ziraat Mühendisliği programı içerisinde temel kavramların Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 561386
 

Ürün Özellikleri

Bu kitapta, tarımın önemli bir girdisi olan Tarımsal mekanizasyon uygulamalarının genel çerçevesi içerisinde değerlendirilecek konulardan oluşmaktadır. Burada temel amaç; Ziraat Mühendisliği programı içerisinde temel kavramların açıklanıp, çağdaş tarım teknolojisinin evrimi ve geleceğine dönük bilgiler verilmesi yoluyla öğrencilerde görüş oluşumuna katkı sağlamaktadır.
Bilim ve teknoloji alanında hızla yaşanan değişimlerin ülkemizin özgün koşullarına uyarlanması ve özümsenmesinin zaman alması nedeniyle, bunların tarıma ve tarım eğitimine hemen yansıtılması olanaklı değildir. Bu nedenle bazı yeni teknolojik gelişmeler henüz uygalamada yaygınlık kazanmadığı için kitapta yer almamış olabilir. Bu eksiklikler ders ve uygulamalar sırasında güncel gelişmelerin öğrencilere aktarılması yoluyla giderilmektedir.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Ziraat

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat