Tarihim ve Ben 3

ISBN
9786055664121
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
358
Türk ulusu kendisini esaretten, vatanını işgalden kurtarmak için yıllar süren harplerin ortaya koyduğu ekonomik yıkıntıya, savaş makinesinin genç ve dinamik nüfusu yok eden insan gücü kaybına rağmen, kadın - erkek ayrımı Yazının devamı...
31,00 TL
%
17
İndirimli
25,73 TL Kazancınız: 5,27TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 553914
 

Ürün Özellikleri

Türk ulusu kendisini esaretten, vatanını işgalden kurtarmak için yıllar süren harplerin ortaya koyduğu ekonomik yıkıntıya, savaş makinesinin genç ve dinamik nüfusu yok eden insan gücü kaybına rağmen, kadın - erkek ayrımı yapılmaksızın her yaştaki insanıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde olanaksızlıklara rağmen inanılmazı başarmış ve Cumhuriyete kavuşmuştur.

Kazanılan bu başarı dünyanın güçlü devletlerine karşı elde edilmişti ama yeterli görülemezdi. çünkü biz Lozan'da özgürlük ve bağımsızlığımızı kazanarak ve Cumhuriyeti ilan ederek milletler ailesi içerisinde yerimizi aldık, ancak hemen hemen bir çok alanda onlardan çok geri kalmıştık. Şimdi yapılacak öncelikli ve önemli iş, çağdaş ve gelişmeye elverişli bir devlet için gerekli olan ilkeleri ortaya koyarak devrimleri süratle gerçekleştirmek olacaktır.

Atatürk Cumhuriyetin ilanını en büyük devrim kabul etmekte ve şöyle demektedir. "En büyük eserim temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Cumhuriyettir.”

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
25,73   
25,73   
×
Kapat