Tarihi Hiç Böyle Görmediniz

ISBN
9789759021542
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
112
CavitARDIÇ Kırşehir doğumlu olan yazar ilk ve orta öğrenimini Kırşehirde tamamladı.1996 yılında girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Tarih Bölümünden 2000 yılında mezun oldu.Kırşehir ve istanbulda çeşitli dersanelerde görev yaptıktan Yazının devamı...
5,00 TL
%
17
İndirimli
4,15 TL Kazancınız: 0,85TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 461498
 

Ürün Özellikleri

CavitARDIÇ
Kırşehir doğumlu olan yazar ilk ve orta öğrenimini Kırşehirde tamamladı.1996 yılında girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Tarih Bölümünden
2000 yılında mezun oldu.Kırşehir ve istanbulda çeşitli dersanelerde görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığına tarih öğretmeni olarak geçti.
Halen İstanbulda bir Anadolu Lisesinde görev yapmaktadır.

Herkes Malazgirt Savasını düşünürken ben orada Sultan Alparslanın ne yiyip ne içtiğin bir hastalığının olup olmadığını, bütün insanlı gibi aşık olup olmadığını düşünürdüm. Ya c herkes Kurtuluş Savaşında İnönü Savaşların Sakarya Meydan Savaşının sebep sonuçlum ezberlerken ben ise bu dönemde halkın ne giydiğini ya da bu savaşta ölüme giden bir gencin geride bıraktığı annesinin, eşinin dah sonra hangi acılarla hayata sarılmaya çalıştığını düşünürdüm. Ama bana bunları anlatacak ne bir öğretmenim ne de bir kitabu vardı. Belki de bu yüzden tarih okumaya kare verdim. Aslında niyetim tüm branştaşlarımı zan altında bırakmak değil, bilakis içimizde) bazı tarih düşmanlarını teşhir etmektir. Ben yirmi yaşına kadar tarihi sevemediysem bunu hesabını sormak istiyorum onlardan.
Bu kitapta ne akademik ne de ekonomik bir kaygım var. Hele hele siyasi bir kaygım hiç olamaz. Sadece bu güne kadar okuduğum kitaplardan öğrendiklerimi, üniversite hocalarımdan duyduklarımın bir kısmını sizler aktarmaya çalıştım. Anlattığım hikayelerin bazıları efsaneleşmiştir. Kitap amacına ulaşırs bu ilginç olayların devamını sizlerle bir sonral kitapla paylaşacağım. Eğer tarihi sevmenizû biraz da olsa katkı sağlayabilirsem emin olu bir eğitimci olarak dünyanın en mutlu insanlarından biri olurum.

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Rehber Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,15   
4,15   
×
Kapat