Tarih Boyunca Yahudiler ve Türkler (2 Cilt) %17 indirimli Hikmet Tanyu

Tarih Boyunca Yahudiler ve Türkler (2 Cilt)

ISBN
9789758971954
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
954
Prof. Dr. Hikmet Tanyu'nun İsrail'de yaptığı uzun araştırma ve incelemeler sonucunda yazdığı Tarih Boyunca Yahudiler ve Türkler , Yahudilerin binlerce yıllık tarihini, dünya politikasına etkilerini, milletlere ve ülkelere hâkim olma Yazının devamı...
29,00 TL
%
17
İndirimli
24,07 TL Kazancınız: 4,93TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 462076
 

Ürün Özellikleri

Prof. Dr. Hikmet Tanyu'nun İsrail'de yaptığı uzun araştırma ve incelemeler sonucunda yazdığı Tarih Boyunca Yahudiler ve Türkler , Yahudilerin binlerce yıllık tarihini, dünya politikasına etkilerini, milletlere ve ülkelere hâkim olma stratejilerini belgelerle ortaya koyuyor.
Yahudi tarihinin başlangıcından bu yana kronolojik bir değerlendirmesini yapan ve Yahudilerin Türk toplumu ile olan ilişkilerini çağlar içinde arşiv belgelerine dayanarak inceleyen yazar, konu ile ilgisinden dolayı Yahudi asıllı düşünürlerin Türk ve dünya milletleri üzerindeki yıkıcı tesirlerini de eleştiriyor.
Yahudilikle bağlantılı olan Masonluk ve benzeri kuruluşların tarihçesi ile çalışma metotları da bu kitapta geniş bir şekilde ele alınıyor. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de önemini koruyan Türkiye'deki "Yahudi Dönmeleri"nin tarihi, faaliyetleri ve günümüzdeki durumları, derinlemesine ortaya konuyor.
Yahudiler konusundaki temel eserlerden biri olan ve konusunda yapılan ilk büyük araştırma niteliği taşıyan Tarih Boyunca Yahudiler Türkler , bu alandaki büyük bir boşluğu dolduracaktır.

Boyutlar

14x23

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Araştırma

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,07   
24,07   
×
Kapat