Tanrıların Yaratamadığı Cehennem Bekaa (Cilt 1) %17 indirimli Dara Bot

Tanrıların Yaratamadığı Cehennem ’Bekaa’ Cilt 1

ISBN
9789944227957
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
360
'Kör bir yalan içinde debeleniyorsunuz. Beni vurmak için çok mu sabırsızlandınız Beni vurduğunuzda niçin bölüneceğinizi anlayacak mısınız Farketmeden senelerce kucağınızdaki yosma ile ne kadar yaşayacaksınız Kaç maske takıp, kaç Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 394125
 

Ürün Özellikleri

'Kör bir yalan içinde debeleniyorsunuz. Beni vurmak için çok mu sabırsızlandınız Beni vurduğunuzda niçin bölüneceğinizi anlayacak mısınız Farketmeden senelerce kucağınızdaki yosma ile ne kadar yaşayacaksınız Kaç maske takıp, kaç körpe can alacaksınız Sizden farklı düşünen bir insana hangi yüzle dönüp bakacaksınız Hep yarım mı yaşayacaksınız Hiçbir sevgiden iz olacak mı içinizde.Ben değişmedim, vazgeçmedim sizden.
Sizin bu çelişkilerinizi düşündükçe zaman geçmiyor. Düşlerim kanatlanmış uçuyor, vurmak istesenizde beni vuramazsınız. Vaad edilmiş bir yalana esir olmuşsunuz. Ben kendimi kendime kilitledim, kendi ruhumu kendim esir aldım, yalana kanmadım. Gerçeklere karşı yabancı değilim sizin gibi. Sizde mecburen yalancı oldunuz ve gerçekliğim sizleri yakıyor. Kendimi size karşı savunmuyorum, sizi kendine köle edeni anlatmaya çalışıyorum.
Yarın gözyaşlarınız düşerken siz utanmayın, bizi bize vurdurtanlar utansın.'
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat