Talihli Kız %17 indirimli ALICE SEBOLD

Talihli Kız

ISBN
9789758859283
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
286
Tecavüze uğradığım dehlizde (...) bir kız öldürülmüş cesedi parçalara ayrılmış. Bana bu hikayeyi polisler anlattı. Karşılaştırılacak olursa, benim talihli olduğumu söylediler. Alice Sebold, üniversiteye başladığı yıl, okulun Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 469071
 

Ürün Özellikleri

Tecavüze uğradığım dehlizde (...) bir kız öldürülmüş cesedi parçalara ayrılmış. Bana bu hikayeyi polisler anlattı. Karşılaştırılacak olursa, benim talihli olduğumu söylediler.
Alice Sebold, üniversiteye başladığı yıl, okulun yakınlarındaki bir parkta tecavüze uğrar. Bu saldırı, hayatını etkileyecek bir baskı zincirinin ilk halkasını oluşturacakır. kendisine manalı bakışlar yönelten, onu kafalarındaki tecazüz kurbanı rolüne oturtmaya çalışan insanlarla yüzleşmesi bir yana, öğretmenleriyle, en yakın arkadaşlarıyla ve ailesi ile de yeni bir ilişki kurmak zorunda kalacaktır. Sebold, bu saldırının ardından çetin bir hukuki mücadele verirlen, bunaltıcı bir çevreyle başa çıkmaya çalışır.
Sebold'un kitabı yalnızca bir tecavüz anlatısı değil, kendi kimliğini oluşturmanın olgunlaşmanın, bir ayakta kalma mücadelesinin öyküsü aynı zamanda.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Kuzey Amerika

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat