Tahire, Sevgili Tahire’m Gulamhuseyn Saidi

Tahire, Sevgili Tahire’m

ISBN
9786059986687
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
68
Bu kitaptaki mektuplar, bir yandan İran'ın önde gelen yazarlarından biri olan ve bazı eserlerinde Govher Murâd takma adını kullanan Gulâmhuseyn Sâidî'nin hayatının çok özel bir yönünü ortaya koymakta, öte yandan ise çağdaş İran Yazının devamı...
7,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 670244
 

Ürün Özellikleri

Bu kitaptaki mektuplar, bir yandan İran'ın önde gelen yazarlarından biri olan ve bazı eserlerinde Govher Murâd takma adını kullanan Gulâmhuseyn Sâidî'nin hayatının çok özel bir yönünü ortaya koymakta, öte yandan ise çağdaş İran edebiyatının bir bölümünü yansıtmaktadır.
Tahire ile Gulâmhuseyn birbirlerine hiç kavuşamadılar. Bu fani dünyada yaşadıkları süre boyunca aşk acısı ve ayrılık üzüntüsü onların yoldaşı olmuştur.

Tiyatro telaşını geride bırakalı iki üç gün oldu. “Verezil” sahnelendi, ilk günlerde pek çok teknik arızalar yaşandı fakat diğer günler nispeten daha iyiydi. En azından başarısız olmadı. Her ne kadar eser, tam içeriği ile icra edilemese de ilerleyen zamanlarda “Verezil” oyununun diğer oyunlarla karşılaştırıldığında daha çok başarı elde edeceğini düşünüyorum.

çünkü toplumun çoğunluğu böyle oyunlardan hoşlanırlar. Hem halk, hem de üst düzey. Dekorun kurulma koşuşturmalarından dolayı sabaha kadar telefonun yanına gelme fırsatım olmadı. Birkaç gece seni rüyamda gördüm, bana güceniyordun ve özrümü kabul etmiyordun. Her neyse birkaç gün sonra biraz daha rahatlayacağım, gece işleri bitecek ve senin yanına geleceğim.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Anı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat