Sürüden Ayrılanlar %17 indirimli

Sürüden Ayrılanlar

ISBN
9789755331584
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
259
Taner Timur'un, bir tarihçi ve toplumbilimci olarak, değişik gazete ve dergilerde yayımlanmış kimi yazıları bu seçkide bir araya getiriliyor. Makale konuları çok çeşitli: Güncel konular, Kemalizm, Jakobenizm, Susurluk analizi, Osmanlı Yazının devamı...
40,73 TL
%
17
İndirimli
33,81 TL Kazancınız: 6,92TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 453228
 

Ürün Özellikleri

Taner Timur'un, bir tarihçi ve toplumbilimci olarak, değişik gazete ve dergilerde yayımlanmış kimi yazıları bu seçkide bir araya getiriliyor. Makale konuları çok çeşitli: Güncel konular, Kemalizm, Jakobenizm, Susurluk analizi, Osmanlı maliyesi gibi üzerinde çatık kaşlarla düşünülen kavramların yanı sıra; Lord Byron'un Osmanlıya bakışı, resim sanatında oryantalizm, tarihi romanlarda İsmail Kadare örneği, Mihailides Efendi, Son İmparator filminin düşündürdükleri, İstanbul köpeklerinin makus tarihi gibi gülümseten konular da yetkin bir kalemle işleniyor.
Taner Timur son yıllarda kavramlar üzerinde bilinçli yaratılan karmaşaya son vermek için üzerine düşeni yapıyor. Yazılarda, hem akademisyen titizliğini hem da ağızda dağılan lezzetli bir arada buluyoruz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitap

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
33,81   
33,81   
×
Kapat