Sultanü'l - Müfessirin Ehl-i Beytin Sultanı

ISBN
9786055996918
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
96
Günümüze kadar tercümesi yapılmamış bu eser; her sahada kendisini yetiştiren İslam'ın irfan pınarından ilim ve hikmet katrelerini yudumlamış, özellikle Efendimizin ve Ashabının övgülerini almakla birlikte "Abadileri Erbaa"dan olan (Hz. Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 583886
 

Ürün Özellikleri

Günümüze kadar tercümesi yapılmamış bu eser; her sahada kendisini yetiştiren İslam'ın irfan pınarından ilim ve hikmet katrelerini yudumlamış, özellikle Efendimizin ve Ashabının övgülerini almakla birlikte "Abadileri Erbaa"dan olan (Hz. Rasûlullah'ın) amcasının oğlu fakih, müfessir ve bahr, sultan'ul-müfessirîn, şah'ul-müfessirîn, Kur'an'ın tercümanı (tercüman'ul-Kur'an) gibi birçok sıfatlara mülaki ve muttasıf olan Ashab-ı Kiram'ın anasından Abdullah b. Abbas (r.a) hakkındaki, onun faziletini ve mümtaz yerini anlatan hadis-i şeriflerdir.

Bu eseri Alliyyü'l Kari 40 hadis metodu üzerine yazmış olduğu küçük bir risaledir. Bu eserde her ne kadar güzide bir sahabe olan ibn-i Abbas'ın faziletlerini ihtiva etse de, bir nebze de olsa bu 40 hadis ile ehl-i beytin değerini de muazzam derecede beyan etmektedir.

Bu eser hakkı ile okunduğu takdirde, insanı mahlûktan Halık'a, eserden müessire ulaştırır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Tasavvuf

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat