Bu işlem için üye girişi yapmanız gerekiyor

Suç ve Ceza Fyodor M. Dostoyevski

Suç ve Ceza

ISBN
9786054756551
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
600
Yoksulluktan öğrenimine devam edemeyen üniversite öğrencisi Raskolnikov, toplumun yararı için kuralların ve kanunların yok sayılabileceği düşüncesiyle, toplum içinde bir parazit olarak saydığı yaşlı ve insafsız kadını öldürmeye Yazının devamı...
17,95 TL
%
25
İndirimli
13,46 TL Kazancınız: 4,49TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 504214
 

Ürün Özellikleri

Yoksulluktan öğrenimine devam edemeyen üniversite öğrencisi Raskolnikov, toplumun yararı için kuralların ve kanunların yok sayılabileceği düşüncesiyle, toplum içinde bir parazit olarak saydığı yaşlı ve insafsız kadını öldürmeye karar verir. çevresinde tefeci olarak tanınan ve kendisine de büyük faizlerle borç para veren yaşlı tefeci kadını öldürüp, parasını çalar. Böylece finansal problemlerini çözerken aynı zamanda dünya, kötü ve değersiz bir parazitten temizlenmiştir.
Bunun yanında tefeci kadından çalacağı parayı kendisi için değil yoksullar ve hastalar için harcamayı düşünür. Raskolnikov, daha yüksek bir amaca hizmet eden bir cinayetin kabul edilebilir olduğuna başlangıçta inansa da vicdanının rahatsız edici sesinden bir türlü kurtulamaz. Keskin ruh tahlilleriyle donatılan eser, okuru romana hapsederek, onları da birer hikâye kahramanına çevirir. Mantığın gerçekleriyle vicdanın sesi arasında kalacağınız “Suç ve Ceza“ Dostoyevski'nin bütün dünyada en çok okunan başyapıtıdır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

14x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Rus

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,46   
13,46   
×
Kapat