Suç ve Ceza %17 indirimli Dostoyevski

Suç ve Ceza

ISBN
9789758980628
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
312
Delikanlı, oturduğu pansiyonun borcunu ödeyemediği için huzursuzdu. Pansiyondan çıkarak ağır ağır köprüye doğru yürümeye başladı. Sıcak bir temmuz günü, akşam üzeriydi. Her seferinde pansiyoncu kadınla karşılaşmak ve hesap Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 383840
 

Ürün Özellikleri

Delikanlı, oturduğu pansiyonun borcunu ödeyemediği için huzursuzdu. Pansiyondan çıkarak ağır ağır köprüye doğru yürümeye başladı.
Sıcak bir temmuz günü, akşam üzeriydi.
Her seferinde pansiyoncu kadınla karşılaşmak ve hesap vermek korkusu yaşıyordu. çünkü, oturduğu oda, pansiyonun üst katında, pansiyon sahibininki ise alt katta bulunuyordu. Bütün iniş ve çıkışlarında mutlaka onun kapısı önünden geçecek ve sitemli bakışları ile karşılaşacaktı.
Delikanlı yoksuldu.
...
Petersburg şehri, bugün sıcak ve bunaltıcı bir havayı teneffüs ediyordu. çevredeki pislikler koku yaymaya başlamış, ayrıca meyhanelerden sızan tiksindirici kokularla hava iyiden iyiye ağırlaşmıştı.
Huzursuz ve tedirgin bir ruh hali içinde yürümesini sürdürdü... Karşılaştığı pis manzara ve kötü kokulardan sinirleri bozulmuştu. çevresinden tiksinti duyuyordu.
İsteksiz adımlarla yürümesine devam etti.
Açlıktan dermansızdı. İki gündür ağzına bir lokma girmemişti. üstündeki elbiseleri kirli olduğu kadar, yırtıktı da. Başında taşıdığı şapkası da üzerindekilerden farksızdı. Sarhoşların bile dikkatini çekecek kadar pejmürde idi. Hatta bir sarhoş geçerken: “Alman şapkalı kirli adam!“ diye bağırarak gülmüştü. Aslında gülünecek bir genç değildi. Esmer yüzü, üzüm tanesi gibi kara gözleri ve dikkat çekici vücudu ile yakışıklıydı. Ama fakirliğin verdiği zorluğu taşıyordu üstünde...
(Kitabın İçinden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Rus

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat