Stilleriyle Temel Yüzme

ISBN
9789758500109
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
253
Yüzme, insanın ana rahmindeki sıvının içinde daha doğmadan gerçekleştirdiği en temel işlevidir. Ağzını plesantanın üstünde tutarak nefes alan insan yavrusu, doğduktan sonra çevresel etki ve öğrenilen korkularla yüzmeye karşı Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 458971
 

Ürün Özellikleri

Yüzme, insanın ana rahmindeki sıvının içinde daha doğmadan gerçekleştirdiği en temel işlevidir. Ağzını plesantanın üstünde tutarak nefes alan insan yavrusu, doğduktan sonra çevresel etki ve öğrenilen korkularla yüzmeye karşı çekiniktir. Aslında eğlenceli ve çok kolay olan 'yüzme', öğrenilen ve öğretilmesi gereken bir spor/eylem haline gelmiştir.
Elinizde tuttuğunuz bu kitap; suya dokunmaktan başlayarak, tüm yüzme stillerini en temel ayrıntılarına kadar öğretmeyi hedeflemiş ve bunun için belirli bir sistematik kurmuştur.
Serbest - Sırtüstü - Kurbağalama - Kelebek stillerinin incelikleri, çıkışlar, dönüşler ve bitirişler ile her birinin püf noktaları resimlerle en ince ayrıntısına kadar anlatılmış, ayrıca her sporcunun temel olarak bilmesi gereken ısınma ve esnetme bilgileriyle pekiştirilmiştir.
Yüzme öğrenen ve öğretenlerin temel kılavuzu olacağı iddiasıyla çıkan bu kitap, sağlayacağı yararla mutluluğunuza artı getirirse, bu da bizim yegane kıvancımız olacaktır.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat