Starbucks Hayatımı Nasıl Kurtardı? %17 indirimli Michael Gates Gill

Starbucks Hayatımı Nasıl Kurtardı

ISBN
9789944133074
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
266
Ellili yaşlarında Michael Gates Gill'in herşeyi vardı: Banliyöde bir malikane, sevgi dolu kalabalık bir ailesi, üst düzey bir eğitimi, yüksek gelirli ve prestijli bir işi. Altmış yaşına geldiğinde eğitimi dışında herşeyini kaybetti. Yazının devamı...
17,00 TL
%
30
İndirimli
11,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 401339
 

Ürün Özellikleri

Ellili yaşlarında Michael Gates Gill'in herşeyi vardı:
Banliyöde bir malikane, sevgi dolu kalabalık bir ailesi, üst düzey bir eğitimi, yüksek gelirli ve prestijli bir işi. Altmış yaşına geldiğinde eğitimi dışında herşeyini kaybetti. İlk olarak işinden çıkarıldı, sonra girdiği bir ilişki aile hayatının sonu oldu ve beyninde yavaş ilerleyen bir ur teşhis edildi. Maalesef Gill'in geliri, sağlık sigortası ve parası yoktu.
Bir gün Manhattan'da son zevklerinden biri olan Latte'yi yudumlarken, 28 yaşlarında Crystal Thopmson adında bir Starbucks müdürü hafif şaka ile kendisine iş teklif etti. Kaybedecek birşey olmadığından Gill işi kabul etti ve Brooks Brothers takımını çıkartıp yeşil üniformasını giydi. Starbucks'ta çalışmaya başlamasıyla Gill kendini üstün gören önyargılı bir kişilikten daha ağırbaşlı ve mutlu bir kişiliğe döner. Ama Starbucks'ta alınacak hayat derslerini öğrenmek Gill'in aylarını alacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,90   
11,90   
×
Kapat